Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

MENNYI IDŐ ALATT KAPOM MEG A CSOMAGOM?

Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy rendelésed a lehető legrövidebb idő alatt kézbesítsük. Amennyiben az általad megrendelt termékek mindegyike raktárkészleten található, úgy a szállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Az olyan termékek esetében, amik azonnal nem érhetőek el saját raktárkészletről, megrendelésre érkeznek. Ebben az esetben 3-8 munkanapon belül tudjuk szállítani megrendelt termékeidet.

Küldeményeinket minden esetben 1 napos időgarantált csomagküldéssel postázzuk, így a feladást követő munkanapon meg is kapod.

 

HOGYAN KÖVETHETEM A CSOMAGOM?

Csomagod állapotáról folyamatosan tájékoztatunk a rendelés során megadott e-mail címeden. A feladás napján értesítünk, amikor becsomagolásra került rendelésed, majd mikor azt a GLS átvette tőlünk kiszállításra. Csomagod a rendelésed lezárását követő munkanapon érkezik meg a kért szállítási címre.

Amennyiben nem érkezett meg a csomagod vagy további kérdésed lenne a szállítással kapcsolatban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

HOGYAN KÉRHETEK ÁFÁS SZÁMLÁT A VÁSÁRLÁSRÓL?

Minden megrendelés esetén áfás számla kerül kiállításra. A számla elkészítéséhez szükséges adatokat a pénztár oldalon van lehetőség megadni. Vállalkozások számára az adószám megadása kötelező. Kérjük, hogy a megadott adatok helyességét a rendelés leadása előtt ellenőrizd!

Amennyiben a számlán szereplő adatok mégsem megfelelőek, vagy hiányosak (pl. a számla nem megfelelő névre lett kiállítva), azt a csomag kiszállítása előtt még van lehetőség javítani.