Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hűségpontok

A vásárlói hűség nálunk sokat ér!


A vásárlói hűség nálunk sokat ér, azaz elkölthető forintokat jelent! Miközben vásárolsz a Munkaruhapont.hu Webáruház oldalon, automatikusan hűségpontokat kapsz, mégpedig minden nálunk elköltött
50 forint után 1 pontotAz így összegyűjtött hűségpontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tudod majd beváltani, vagyis a későbbi kosarad fizetendő értékét így tudod csökkenteni. Vedd figyelembe, hogy a hűségpontokat az adott vásárlás jóváírásától számított 30 naptári napon belül használhatod fel a következő vásárláskor.
 


 

Hogyan működik a hűségpont rendszer?


Hűségpontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált vásárlóként van módod, tehát elsőként be kell jelentkezned. A vásárlásodhoz kapcsolódó hűségpontokat a rendelés leadásakor a kosárérték alapján számítjuk ki!*

Jóváírt pontjaidat a személyes menüdben a "Fiók" fülre kattintva tekintheted meg, ha legörgetsz az Új hűségpontok táblázathoz. Miután beérkezett hozzánk a rendelésed teljes ellenértéke, feladtuk, majd megkaptad csomagodat, az új vásárlásért kapott pontok jóváírodnak rendszerünkben. A nem átvett, vagy visszaküldött csomagok estén nem tudunk hűségpontot jóváírni. 

Új vásárláskor a rendelkezésedre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elköltheted. Ha az összegyűjtött hűségpontokat szeretnéd megnézni, akkor ahhoz (ha előzőleg még nem tetted volna meg) szintén be kell jelentkezned a fiókodba.

*A kosárértékbe a szállítási költség és az esetleges utánvét díja nem számít bele.
 

Hogyan gyűjthetem a hűségpontjaimat?


A hűségpontok gyűjtése, teljes mértékben automatikus, ehhez csak egy dolgot kell tenned, minden vásárlás során be kell jelentkezned a webáruházunkba. Ezt követően minden nálunk elköltött
50 forint után 1 pontot kapsz. Vásárlás során valamennyi termékoldalon a képernyő jobb oldalán látni fogod, hogy ha az adott terméket megvásárolod, akkor ezért hány hűségpontot kapsz. Így már a termékek kiválasztásakor, illetve a vásárlás során végig látod, mennyi hűségpontot tudsz gyűjteni.

Hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?


Ha már rendelkezel hűségponttal, akkor azt szabadon felhasználhatod a Munkaruhapont.hu Webáruházban. A hűségpontokat vásárlás során a pénztárban tudod elkölteni bármelyik termékre vagy termékekre. Viszont szállítási díjra a hűségpont nem vonatkozik! 
Az összegyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tudod beváltani, tehát a kosarad fizetendő értékét ilyen mértékben tudod csökkenteni. Az összegyűjtött hűségpontok a jóváírás napjától számított 30 napon belül használhatók fel a következő vásárláshoz. Amennyiben a jóváírt hűségpontot a rendelkezésre álló 30 nap alatt nem használod fel, úgy a felhasználatlan hűségpontok automatikusan törlődnek.
 

Röviden összefoglalva
 
  • Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
  • Minden vásárlás során újabb hűségpontokat tudsz gyűjteni, melyek az adott vásárlás jóváírási napjától számított 30 naptári napon belül használhatók fel.
  • A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont.
  • A szállítási költséget és az esetleges utánvét díjat nem számítjuk be a hűségpont pontalapjaként.

 

Kérdésed, esetleg észrevételed van?

Ügyfélszolgálatunk felvilágosítást nyújt a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos bármilyen kérdés esetén.