Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Coverguard

A Coverguard márka egy ismert, jól csengő név a munkavédelem területén. Ezek a termékek ugyanis jellemzően igen magas minőséget képviselnek, megfizethető áron, ami miatt igen népszerű választás a cégek számára, de akár magánfelhasználásra is.

A Coverguard minden igényt kielégítő termékpalettáján megtalálhatóak védőlábbelik, munkaruhák, téli öltözetek, speciális védőruházatok, jól láthatósági öltözetek. A Coverguard Workwear márka termékei a biztonság és tartósság mellett az optimális kényelmet is biztosítják a felhasználó számára a munkavégzéshez: számos zsebbel (pl. szerszámtartó zsebek), megerősített, vízálló varrásokkal, térdvédőkkel és levehető ujjakkal.

A Coverguard Footwear márkajelzés a vevők számára ma már egyet jelent a teljeskörű és innovatív cipő- és csizmaválasztékkal. Ezek a védőlábbelik egyaránt védelmet nyújthatnak a mechanikai kockázatok, vegyi kockázatok, elektromos kockázatok ellen. Ezek a védőlábbelik ugyan elsősorban a felhasználók biztonságát és kényelmét szolgálják, emellett azonban modern és tetszetős designt is kínálnak.

Rendezés: